B2B løsningen til leverandører til fødevareindustrien

Er du leverandør til fødevarebranchen har vi løsningen til dig!
Hos Apptown har vi stor erfaring med at lave løsninger der kan ses på bundlinjen. Med det rigtige system og med den rigtige integration med Jeres interne systemer kan I sørge for at Jeres ressourcer bliver brugt rigtigt.

Vores tanke er at vi gerne vil gøre din salgsorganisation mere effektiv når de er "i marken” for at besøge kunden.
Lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for jer!

Vi laver et system til tablet eller smartphone, hvor Jeres salgsstyrke har det hele ved hånden når de er i marken. Disse integreres med Jeres ERP system for at få tingene til at køre så gnidningsfrit som muligt.
I bund og grund, betyder det at du kan modtage ordrer mens sælgeren kan udfylde ordrer-sedler online, hvorefter ordren automatisk indlæses i jeres systemer.

Spar mange ressourcer og bliv mere effektiv

Forestile dig at ordresedler ikke længere udfyldes i hånden og derefter tastes ind. Allerede her kan du spare en del ressourcer. Vores system gør det muligt at taste det ind via en app, og derefter læse det automatisk ind i Jeres ERP eller SAP.
På den måde kan I både undgå fejl og gøre processerne mere effektive. det er da ressource besparende.

Vi er ikke i tvivl om at dette kan spare dig og dine sælgere en del ressourcer. Den åbenlyse besparelse ligger på det trykte medie, som er det markedsføringsmateriale du giver til kunderne.
Men den helt store gevinst ligger på den optimering sådan et system kan give din salgsstyrke. Ved at bruge det rigtige system kan du spare salgsstyrken 10 % af deres tid, som kan bruges på mersalg.