Integration med Microsoft Dynamics C5, GP, Nav og AX

Microsoft tilbyder en del løsninger indenfor ERP og giver mulighed for både små og store virksomheder at administrere deres organisation, og samtidig få indblik i driften og se mulighederne for optimering. Med Microsoft ERP-løsninger taler vi Microsoft Dynamics C5, Dynamaics GP, Dynamics Nav og Dynamics AX.

Vi integrerer blandt andet Microsoft Dynamics Axapta, Dynamics Navision, Dynamics C5 og Dynamics GP  ved hjælp af CSV eller XML-feeds via en FTP-server.

Det vil sige at vi kan integrere med dit interne system ved hjælp af en protokol som sender data fra et system til et andet, ved hjælp af nogle feeds. Dette gør dataen synlig på en mobil platform hvori man også kan styre sin markedsføring. På den måde vil sælgerne have alt salgsmateriale samlet, og kan derved bruge en tablet som deres eneste salgsværktøj.

Se mere info på integration med Dynamics her : Integration ERP

Der er mange muligheder hvad angår Dynamics integration, så lad os i stedet tage en snak om præcis hvilke muligheder din virksomhed har for optimering af salgsprocessen. 

Fordele ved Dynamics integration:

  • Direkte forbindelse med sælgerne ude i marken
  • Sparer en masse papirarbejde fordi sælgeren har app'en på sin mobile enhed
  • Integrer med de interne systemer direkte
  • Mere præcis registrering
  • Mobil adgang til de nødvendige oplysninger i Dynamics ERP-systemet
  • ... og meget mere

Kontakt salgschef, Kristian Kristensen, på tlf. +45 22 99 68 44 og få en snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvilke fordele I ville have ved Dynamics integration.