Sørg for at Jeres serviceorganisation bruger tiden, hvor de gør en forskel - ude hos kunderne

Med Servicetool hjælper vi dine servicefolk med at tilgå data i marken, så de altid er opdateret ude hos kunderne. Med vores værktøj kan de tilgå alle informationer omkring jeres kunder, så de kan udføre deres opgaver let og hurtigt – hver gang.

Med vores værktøj kan dine servicefolk bl.a. optage servicerapporter og andet data offline samt ude hos kunden – hvor end i verden de befinder sig. Vi sørger for, at dataene bliver overført til det rigtige system, så snart brugeren er online igen.

Med Servicetool skal i således ikke tænke på andet end at pleje jeres kunder og at udføre et godt stykke arbejde – så sørger vi for resten.

 

Se priser og info her: Mobil app udvikling 

 

 

Minimer fejl ved rapportering

Når dine servicefolk er på arbejde, kommer rapporteringen efter endt opgave ofte til at foregå hurtigt – det resulterer ofte i en masse papirsedler med udførte arbejdsopgaver, som ikke altid er lige letlæseligt. Derfor kommer dine kontorfolk til at bruge ekstra tid på at aflæse disse sedler, hvilket resulterer i spildte ressourcer.

  

Integration med dine eksisterende systemer

Med Servicetool og mobile sales tool undgår du, at rapporteringsprocessen foregår manuelt – dine servicefolk kan skrive rapporter efter endte opgaver direkte i app’en, som derefter bliver automatisk synkroniseret med dit ERP- eller CRM system. Dette sparer derfor din virksomhed for mange spildte ressourcer og arbejdstimer og optimerer i stedet virksomhedens arbejdsflow.

Optimering af faktureringsflow

Når dine servicefolks arbejdsgang lettes og automatisk synkroniseres med jeres ERP- eller CRM system, betyder det også, at virksomheden hurtigere kan sende fakturaer ud til jeres kunder.

Dermed behøver du ikke at vente på, at rapporteringen sker manuelt, hvorefter faktureringen først kan sendes senere på ugen.

Med Servicetool synkroniseres dataene automatisk, og du kan sende fakturaer ud allerede samme dag, som opgaven blev udført.

  

  

Øvrige fordele ved AppTowns Servicetool

  • Tidsbesparende proces
  • Optimering af arbejdsflow
  • Oversigt over kunder i nærheden, som har meldt fejl ind
  • Unikt design
  • Differentieret brugeradgang
  • Big-brother-funktion til overvågning af brugere
  • Online/offline tilgang til materiale
JA TAK, jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud

Kristian Kristensen
CSO / Partner

Tlf: +45 25 94 60 93
E-mail: salg@apptown.dk

Vi har blandt andet lavet for...