AppTown

Apptown.dk er en underafdeling til MySupport.dk. Hos Apptown beskæftiger vi os med design og udvikling af apps, som kan hjælpe dig med at optimere dit salgs- og markedsføringsflow.

Vi tilbyder native udvikling til iOS, Android og Windows Phone og har mere end 10 års erfaring med app udvikling og integrationsløsninger med bl.a. ERP-, CRM- og CMS systemer.

Vi har hovedsæde i Viborg, hvor vi designer og udvikler alle vores løsninger in-house. Det betyder, at du som kunde kan forvente hurtigt og kompetent service med fast kontaktperson.

Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at identificere dine optimeringsmuligheder og hvilke funktioner, der er need-to-have og nice-to-have.

læs mere

Salestool 

Vores Salestool er et yderst stærkt salgs- og markedsføringsværktøj, som kan sikre dine sælgere et forspring, når det gælder præsentation af virksomheden og produkter.

Med Salestool tager vi udgangspunkt i standard funktioner, hvortil enhver løsning tilpasses individuelt efter behov og ønsker. Det betyder, at du er sikret en gennemtestet løsning med et hav af custom og integrationsmuligheder.

  • Skab øget konvertering
  • Reducer ressourceomkostninger
  • Online/Offline adgang til materiale
  • Mulighed for integration med ERP o.l

læs mere