Ring og få en uforpligtende snak

+45 25 94 60 93

eller på

salg@apptown.dk

 

                                           

Se vores salg, ordre og præsentations app på vores nye site Omnishare.net
Gå til:

Hent gratis version her: Get started

Sales enablement pricing
Sales enablement app


Om AppTown

AppTown.dk er en del af virksomheden, MySupport.dk, som er et full-service, in-house udviklingshus indenfor både app- og hjemmesideudvikling samt udvikling og analyse af online markedsføring.

Hos AppTown beskæftiger vi os med design og udvikling af apps, som kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres salgs- og markedsføringsflow både internt og eksternt. Vi tilbyder både native app udvikling til både iOS, Android og Windows Phone samt cross-platform udvikling i Xamarin. Vi har mere end 10 års erfaring med app udvikling og integrationsløsninger med bl.a. ERP-, CRM- og CMS systemer. 

Vi har hovedsæde i Viborg, hvor vi har vores daglige gang. Det er også her, vi designer og app udvikler alle produkter in-house, men vi har kunder fra hele landet. For dig som kunde betyder det, at du kan forvente en hurtig og kompetent service med en fast kontaktperson.

Hvorfor vælge AppTown?

En af vores helt store styrker er, at vi er en flok nørder med en stor passion for god kode. Derfor udfører vi altid vores arbejde 110 %, og vi er med dig hele vejen igennem – lige fra første kontakt til support af dit produkt.

Derudover har vi mange års erfaring med native app udvikling samt optimering og support på vores eksisterende løsninger, og du er derfor sikret en dokumenteret proces med hurtig support og service. Derfor kan vi også hjælpe dig med at identificere dine optimeringsmuligheder og hvilke funktioner, der er ”need-to-have” og ”nice-to-have”.

  • Mere end 10 års erfaring indenfor app udvikling til iOS, Android og Windows Phone
  • Kompetent og hurtig support og service 
  • Dansk, in-house design og udvikling 
  • Stor erfaring med integration 
  • Brugervenligt back-end/administrationssystem