Hvorfor vælge en app?

Med indtoget af smartphones og senere tablets har vi stået over for en mindre digital revolution.

Det har betydet, at det er væsentligt nemmere at nå ud til kunder både ved hjælp af mobilvenlige websider og applikationer.

Mobile sales applikationer er dog meget komplekse, da der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Både med hensyn til design og funktioner på tværs af platforme.

Hos AppTown har vi mange års erfaring med app udvikling, og vi kan hjælpe dig med at realisere netop dine ønsker til en app.

 

Se priser og info her: App udvikler

 

 

Native eller cross-platform?

Hos AppTown tilbyder vi native app udvikling til både iOS, Android og Windows Phone samt cross-platform app udvikling i Xamarin.

Afhængigt af dit budget og behov for specialtilpassede features, kan der være fordele og ulemper ved hhv. native app udvikling og cross-platform udvikling. 

Du kan læse mere om de to metoder herunder.

  

Native app udvikling

En native app er en applikation, der imødekommer de krav, der er til et bestemt styresystem. Det vil altså sige, at disse apps bliver bygget helt fra bunden.

Native apps har derudover adgang til alle services og features på smartphonen såsom kameraet, mikrofonen, geografisk placering, accelerometer, kalender, mediefiler, notifikationer mm. På den måde er native apps fuldt ud tilpasset til enheden.

Cross-platform app udvikling

En cross-platform app er derimod en applikation, der er kompatibel med flere styresystemer, og app’en kan derfor køre på mange smartphones og tablets, hvis udviklingsprogrammet understøtter styresystemets platform.

Denne app udvikling metode er derfor et populært valg for virksomheder og udviklere, som gerne vil spare lidt penge på udviklingsprocessen.

Skal vi lave din app?

Vi udvikler applikationer til alle platforme, om du ønsker kompatibilitet med iOS, Android, Windows eller alle 3, så kan vi hos AppTown udvikle din app, lige som du vil have den.

Vi sørger for design, udvikling og godkendelse hos Apple samt upload af applikationen til Apples App Store, Google Play og Windows Store. Vi er selvfølgelig altid klar med support og vores ærlige mening.

Vi leverer app udvikling i absolut topklasse!

Beskriv kort din ide og få et uforpligtende tilbud

Lidt om dit projekt


Kristian Kristensen
CSO / Partner

Tlf: +45 25 94 60 93
E-mail: salg@apptown.dk

Vi har blandt andet lavet for...