Livescore og nyheder

VHK - Viborg Håndboldklub er en etableret del af toppen i dansk og international håndbold med mere end 70 år på bagen.
VHK har en stor og trofast fanskare, som støtter dem i deres mange, både større og mindre, kampe.

 

Produkt og formål
Med Viborg HK's officielle app behøver du aldrig mere gå glip af en kamp! Som den første klub i dansk håndbold var Viborg HK de første til at introducere livescore på mobilen.


Hør mere om løsningen


Løsningen
Er du inkarneret VHK-fan og/eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvordan stillingen står, så kan du via app'en følge VHK og alle andre klubbers ligakampe mål for mål og sekund for sekund. App'en viser dig endda, hvem det er, der har sendt bolden i kassen.

Udover det banebrydende livescore-system giver app'en dig nyhedsupdates fra VHK, stillinger og spillerprofiler direkte på mobilen. Med den indbyggede kampkalender har du også altid det fulde overblikket over, hvornår de grønblusede spiller deres kampe.

  • Custom app løsning
  • Livescore
  • Hold-nyheder
  • Kamp-kalender

Udbytte
Denne unikke løsning skaber værdi for både klubben, spillerne og alle fansene, fordi den gør det let at holde sig opdateret på kampenes udvikling direkte. Løsningen er med til at skabe en tættere relation mellem klub og fans, netop fordi man kan have spillerne med direkte i lommen uanset tid og sted.

Hent app'en her

 "Som en af de absolut førende håndbold klubber er vi klar over, at vi er nødt til at gå forrest.

Derfor kontaktede vi Apptown for at få udviklet en app, hvor vores fans har muligheden for bl.a. at følge kampene via live feeds.

Vi føler, at vi fik mere end bare et produkt, da Apptown lynhurtigt fangede, hvor vi gerne ville hen, og sammen kom vi sikkert i mål.

Jeg kan varmt anbefale andre at kontakte Apptown."

Jan Buhr Adm. Direktør
Viborg HK A/S

Relaterede cases