Salestool til styring af salgsorganisationen

TRESU Group er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede flexo-trykmaskiner og supplerende produkter til digitale og offsettryk i den grafiske branche. Deres mere end 30 års erfaring, og en eksportprocent på mere end 98 % af produktionen gør den til en stærk spiller på markedet. TRESU Group har produktion i Danmark og USA, salgsselskaber i Tyskland, Italien, Japan og Kina, og et internationalt agentur netværk leverer lokal støtte og knowhow.

Produkt og formnål
Da TRESU har sælgere over hele verden, er der et stort behov for at de kan tilgå relevant materiale samt opsamle kundedata, uanset hvor i verden de befinder sig.

Al data der bliver opsamlet under kundebesøg vil via deres app blive overført til CRM-systemet og SAP så snart appen er online igen. Faktisk er det lavet så smart, at man sammen med besøgsrapporten kan tage et billede af kundens visitkort og sende det ind til CRM sammen med rapporten.

Denne løsning er lavet til iPad, Android tablet og Windows tablet og PC da accessibility er en af kodeordene hos TRESU.


Hør mere om løsningenLøsning

  • Salestool
  • Salgsmateriale gøres offline tilgængeligt.
  • Integration med ERP (SAP):
  • Tilbudskonfigurator med visitkort upload
  • Servicefunktion
  • Offline beregner
  • Big brother funktion

 
Udbytte
Denne app-løsning har bevirket, at det er blevet både hurtigere og langt mere effektivt at gennemføre den samlede salgsproces, fordi sælgerne har alle relevante midler lige ved hånden. Med løsningen slipper sælgerne for at skulle omkring kontoret, da alle handlinger kan foretages, mens de sidder hos kunden. Det betyder, at der frigives mere tid til den enkelte kunde eller tid til flere kunde pr. uge.

 

  

 Hent app'en herRelaterede cases