TP Linddana

Salestool med differentieret brugeradgang

TP Linddana A/S har over 30 års erfaring med udvikling, produktion og salg af flishuggere til hele Europa. Over 80 % af TP Linddanas produktion sælges til eksportmarkederne – Specielt i Vesteuropa.

Produkt og formål
TP Linddana valgte en AppTown Salestool app til både iOS og Android.
formålet med denne app er at muliggøre fremvisning af diverse præsentationsmaterialer digitalt og samtidig give mulighed for visning af bl.a. den nye responsive hjemmeside m.m.

 

Hør mere om løsningen


Løsning
TP Linddana kan med differentieret brugeradgang desuden give godkendte brugere og enheder adgang til valgte mapper med materiale og sende brugerbestemte push-beskeder. Dette gør det desuden muligt at hente en oversigt over enheder, og hvilke af disse der mangler at opdatere indholdet i applikationen.

  • Salestool
  • Bruger login
  • Sprogvalg
  • Brugerbestemte push beskeder
     

Proces
TP Linddana har, gennem hele processen, været i tæt samarbejde med både AppTown og Diviso for at få udviklet præcis de funktionaliteter, som der var behov for. Derfor har vi produceret en præsentationsvideo om TP Linddanas nye digitale løsninger.


Internationale responsive webløsninger
Sammen med Diviso har TP Linddana desuden fået udviklet en komplet responsive Umbraco-løsning med funktioner som ERP integration, intranet, interaktivt kort, sproglag og meget mere.
Læs mere om webløsningen.

 

Hør mere om løsningen

 

 

Hent app'en her

Se præsentationsvideo en om TP Linddanas nye digitale løsninger.

"Jeg har oplevet MySupport som en god og troværdig samarbejdspartner, der virkelig yder en ekstra indsats.

Forløbet har været baseret på en god og åben dialog, hvor MySupport har vist sig både teknisk og designmæssigt dygtige.

Serviceniveauet er højt og jeg oplever, at hele teamet hjælper med at finde den rigtige løsning – ikke hverken den nemmeste eller den dyreste. De gør ikke tingene mere komplicerede, end de behøver at være."

Anni Clausen Marketing
TP Linddana A/S

Relaterede cases