Salestool med indbygget "Big Brother"-funktion

Scanflavour er blandt verdens største producenter af kødproteiner til brug i diverse levnedsmidler. Gennem højteknologiske produktionsmetoder og faciliteter, producerer Scanflavour produkter med unikke egenskaber der lever op til de højeste mikrobiologiske- og fødevarestandarder.

Produkt og formål
Scanflavour har valgt vores Salestool app til både iOS og Android. Med denne løsning har de mulighed for at fremvise og administrere materiale digitalt. Med den indbyggede big-brother funktion, har de desuden mulighed for at ”overvåge” appens brugere i forhold til app indhold og opdateringer.

 

Hør mere om løsningen


Løsning
Dette giver mulighed for at sende brugerbestemte push beskeder og sikre at alle app'ens brugere er opdaterede med det nyeste indhold.

Der er desuden lavet offline adgang til flere forskellige filtyper, hvilket sikrer Scanflavours brugere en høj fleksibilitet, i forhold til at tilgå og præsentere materiale i marken.

  • Salestool
  • Web baseret back-end
  • Big-brother funktion
  • Mulighed for offline visning


Læs mere om Scanflavour på www.scanflavour.dk

Udbytte
Udbyttet af denne løsning er øget fleksibilitet og brugertilfredshed, da det er blevet væsentligt lettere at markedsføre de rette budskaber til den rette målgruppe. Det betyder tidsbesparelser og generel øget tilfreds i form af bl.a. et brugervenligt vedligeholdelsessystem. 

 Hent app'en herRelaterede cases