Scanflavour er blandt verdens største producenter af kødproteiner til brug i levnedsmidler. Ved hjælp af højteknologiske produktionsmetoder og faciliteter producerer Scanflavour produkter med unikke egenskaber, der lever op til de højeste mikrobiologiske- og fødevarestandarder.  

Formål

Scanflavour ønskede et digitalt værktøj til at præsentere og administerere sit salgsmateriale.

Løsning

Scanflavour har fået en Salestool-løsning baseret på vores mange standard features, der sikrer medarbejderne en brugervenlig og gennemtestet app.

Udbytte

Virksomheden har fået udviklet en app, som effektiviserer dens salgsproces.

Om løsningen

 

Scanflavour har fået en app-løsning, som medarbejderne kan bruge til at præsentere og fremvise deres produkter. De kan også administrere al deres marketing - og salgsmateriale digitalt på appen og på den måde altid være i besiddelse af det nødvendige materiale ude hos kunden. 

Løsningen indeholder blandt andet:

Salestool til iOS og Android

Brugerdifferentieret adgang

'Big brother'-funktion

Offline visning af indhold

Salestool til iOS og Android

Salestool er baseret på vores mange standard features, som sikrer Scanflavours medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

Scanflavour har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. Salestool er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Med appen er det muligt at uploade videomateriale, billeder, lyd og PDF-filer, som kan opdeles i forskellige sprog og markeder. 

Løsningen til Scanflavour er udviklet til iPad og Android tablet. 

Brugerdifferentieret adgang

I appen kan der opsættes brugerdifferentierede adgange, der gør det muligt at lave mapper, som kun kan ses af godkendte brugere og enheder. Herved er materialet kun tilgængeligt for de medarbejdere, der har en tilknytning til det givne indhold.

Det er også muligt at sende brugerbestemte push-beskeder og indhente oversigter over de enheder, som mangler at opdatere indhold.

'Big brother'-funktion

Via denne 'Big brother'-funktion er det nemt at holde styr på brugernes materiale samt at holde øje med hvilke brugere, der mangler at opdatere sit indhold.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for brugerbestemte push-beskeder gør det nemt og hurtigt at sørge for at holde alle brugere opdateret.

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at Scanflavours medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Om udbyttet

 

Med appen kan Scanflavour præsentere sine produkter samt administrere sit materiale digitalt. Dette påvirker det daglige arbejdsflow positivt, da medarbejderne hurtigt kan lokalisere og tilgå relevant materiale. Ligeledes vil det faktum at materialet er offline tilgængeligt sikre virksomheden en høj fleksibilitet i forhold til at tilgå specifik materiale ved kundebesøg. 

Herudover vil brugen af løsningen også smitte af på virksomhedens kommunikation og fremtoning, som vil være mere ensartet og professionel. 

For at opsummere er udbyttet relateret til: 

Optimeret salgsproces

Øget fleksibilitet

Ensartet kommunikation og professionel fremtoning

Relaterede cases