Salestool-app samler salgsmaterialer under ét

Den danske familieejede virksomhed S.A. Christensen A/S i Kolding er, med sine mere end 65 år på markedet, specialister i effektivt malkeudstyr. De udvikler og producerer malkeudstyr til store dele af Europa, og de har salgsaktiviteter i mere end 60 lande.

Produkt og formål
SAC har fået udviklet en app-løsning med fokus på at effektivisere sælgernes hverdag, samt gøre det muligt for alle uanset location at kunne tilgå samtlige relevante materialer.
 

Hør mere om løsningen


Løsningen
I mange år har SAC brugt utallige ressourcer på at udvikle tryksager, præsentationsvideoer mv. til at understøtte deres salgsarbejde.

En stor del af deres salg og markedsføring foregår på mange sprog, hvorfor det kan være et større arbejde at styre materialer og processer centralt og få det videredistribueret til de resterende lande. Derfor har vi udviklet en løsning, som gør det muligt for dem at samle alle materialer under ét.

Det betyder, at deres sælgere rundt omkring i verden altid er opdateret med de nyeste dokumenter og informationer. Alt materiale kan opdateres løbende, og når medarbejderne synkroniserer app’en på deres tablet, vil alt i app’en være opdateret. 

  • Salestool
  • Sprogvalg
  • Hurtig adgang til information
  • Øget kundeservice
     

Udbytte
SAC har nu et værktøj til at styre deres salgsarbejde centralt, hvilket sparer dem både tid og penge, fordi salgsprocessen er blevet optimereret med mange procenter pr. sælger. Hvis bare én sælger kan spare 1-2 timer om dagen i forberedelse og opfølgning, kan det blive til en mærkbar forskel på bundlinjen på den lange banen.

 

Hør mere om løsningen

 

 

 Hent app'en her

Da S.A. Christensen har arbejdet tæt sammen med både AppTown og Diviso, i forbindelse med design og udvikling af deres responsive website samt deres salgs- og messe-app, har vi udarbejdet denne instruktionsvideo, som SAC kan distribuere til deres brugere på tværs af landegrænser.
Læs mere om website-løsningen her.

"Vi indgik et samarbejde med AppTown og Diviso omkring udvikling af et nyt responsive website og en app til vores salgsorganisation.

Igennem hele samarbejdet har vi følt os i trygge hænder, og vi er glade for, at vi valgt henholdsvis AppTown og Diviso til at designs og udvikle vores website og app.

Jeg kan til enhver tid anbefale andre at tage en snak med dem."

Niels Erik Bendtsen CSO
S. A. Christensen A/S

Relaterede cases