Custom app med aktivitetsoversigt

Randers ugen er en folkefest for borgere og foreninger i Randers by. Men en lang række aktiviteter som musik, sport, kunst mv. er der meget at opleve for folk i alle aldre.

Produkt og formål
Vi har med en custom app løsning gjort det muligt at samle alle begivenheder let tilgængeligt med en programliste. Formålet er at tilbyde en serviceløsning, der gør det let for Randersugens besøgende at holde sig opdateret på de forskellige begivenheder samt finde vej til dem.


Hør mere om løsningen


Løsning

Her findes desuden en funktion, som viser igangværende aktiviteter, som vises ud fra det aktuelle tidspunkt på dagen.

Brugerne kan desuden dele arrangementer og aktiviteter og anvende den indbyggede ”find vej” funktion, som guider brugeren til den ønskede aktivitet.

Favorit funktionen gør det muligt at gemme aktiviteter, og brugerne har altid hurtigt adgang til gemte events via favoritlisten.

Med den nye app til Randers ugen, er det nemt at have al information og social interaktion med sig i lommen.

  • Custom app løsning
  • Program liste
  • Find vej funktion
  • Deling af deltagelse

 

Udbytte
Udbyttet for Randersugens besøgende er, at de nu har et redskab, som holder dem opdateret på alle ugens aktiviteter samt locations mv. For arrangørerne af Randersugen betyder det, at de kan nå ud med deres markedsføring til et langt bredere publikum end hidtil. De sikrer, at alle brugere af app'en får samme informationer på samme tid. Det medvirker til et øget serviceniveau og forbedret kundetilfredshed.


 Hent app'en her 
Relaterede cases