Salestool med integration til myPalsgaard

Palsgaard har tæt på 100 års erfaring med produktion og udvikling af emulgatorer og stabilisatorer. I dag har Palsgaard aktiviteter i over 100 lande og internationalt anerkendte for deres høje kvalitet og service.

Produkt og formål
Med vores Salestool-løsning har Palsgaard i dag en app, som gør det nemt at administrere salgs- og markedsføringsmateriale på tværs af brugere, lande og sprog.

 

Hør mere om løsningen


Løsning
App’en giver med landespecifikke menuer mulighed for at nemt at administrere brugere og hvilket indhold de har adgang til. Det er desuden muligt for brugeren at have offline adgang til indhold, når de er på farten eller ude hos kunder.

Med ”big brother” funktion til app’en er det nemt at holde styr på brugernes materiale og hvem der mangler at opdatere deres indhold. Kombineret med muligheden for brugerbestemte push-beskeder, er det nemt og hurtigt at holde alle brugere opdateret.

Palsgaard app’en er desuden integreret med myPalsgaard, hvilket betyder at al data der oprettes her, automatisk overflyttes til app’en via webservice eller FTP.

Med denne integration sikres det, at det indhold der oprettes i myPalsgaard altid er tilgængeligt via app’en. Med PDF søgefunktion er det desuden hurtigt og nemt at søge det indhold frem, som brugerne har behov for at finde.

  • Salestool
  • Integration med myPalsgaard
  • PDF søgefunktion
  • Big Brother funktion
  • Landespecifikt indhold

 


 Hent app'en her

Relaterede cases