Palsgaard har mere end 100 års erfaring med produktion og udvikling af emulgatorer og stabilisatorer. I dag har Palsgaard aktiviteter i flere end 100 lande og er internationalt kendte for deres høje kvalitet og service.

Formål

Palsgaard ønskede en løsning, som kunne hjælpe virksomheden med at administrere alt marketing- og salgsmaterialet på tværs af brugere, lande og sprog. 

Løsning

Virksomheden har fået en Salestool-løsning baseret på vores mange standard features, der sikrer medarbejderne en brugervenlig og gennemtestet app.

Udbytte

Vi har udviklet en app-løsning til Palsgaard, hvorfra medarbejderne kan tilgå indhold bestemt ud fra brugere, land og sprog. 

Om løsningen

 

 Palsgaard har fået en løsning, hvorfra medarbejderne kan tilgå alt marketing- og salgsmateriale. Alt er samlet ét sted, hvilket gør det meget nemmere og overskueligt at tilgå. Yderligere er løsningen integreret med myPalsgaard for at sikre opdateret materiale uanset, hvor medarbejderne er. 

Med landespecifikke menuer giver appen desuden mulighed for nemt at administrere brugere samt hvilket indhold, de har adgang til. 

Løsningen indeholder blandt andet:

Salestool til iOS 

Integration med myPalsgaard

'Big brother'-funktion

Offline visning af indhold

Salestool til iOS

Salestool er baseret på vores mange standard features, som sikrer Palsgaards medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

Palsgaard har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. Salestool er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Løsningen til Palsgaard er udviklet til iOS.

Integration med myPalsgaard

App løsningen er integreret med Palsgaards interne system myPalsgaard, som betyder, at al data automatisk overføres til appen og omvendt via synkronisering. 

Med denne integration kan medarbejderne være sikre på, at materialet i appen altid er det nyeste, når de er ude af huset til kundemøder eller lignende.  

'Big brother'-funktion

Via denne 'Big brother'-funktion er det nemt at holde styr på brugernes materiale samt at holde øje med hvilke brugere, der mangler at opdatere sit indhold.

Denne 'overvågning' kombineret med muligheden for brugerbestemte push-beskeder gør det nemt og hurtigt at sørge for at holde alle brugere opdateret.

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at Palsgaards medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Yderligere kan medarbejderne lave en søgning blandt de uploadede PDF-filer og på den måde søge specifikt indhold frem. 

Om udbyttet

 

Palsgaard havde et ønske om at få en løsning, der på let vis kunne administrere virksomhedens materiale. Dette har de fået.

Ligeledes har de fået en app, der via integration til eksisterende system sikrer en nem og overskuelig opdateringsproces, så medarbejderne altid er i besiddelse af det nyeste materiale. Dette sparer både tid og penge og smitter positivt af på Palsgaards kommunikation og fremtoning.  

For at opsummere er udbyttet relateret til: 

Indhold er altid opdateret

Tidsbesparende

Ensartet kommunikation og professionel fremtoning

Relaterede cases