Elev-app giver hurtigt overblik over arrangementer

Mercantec er Viborg kommunes største uddannelsesinstitution, med afdelinger i både Viborg, Bjerringbro, Skive og Ulfborg. Det betyder at Mercantec råder over både teknisk- og handelsgymnasiale uddannelser samt 10 forskellige EUX uddannelser og mere end 1000 voksen- og efteruddannelser.


Produkt og formål
Som uddannelsesinstitution afholder Mercantec en del åbent hus-arrangementer, hvor unge og voksne kan lære mere om de mange uddannelser og kurser. Med en mobil app, har vi samlet alle aktiviteter og information, som de besøgende har lige ved hånden.

Formålet med app'en er at gøre det nemt at give elever og andre interesserede nem adgang til et overblik over de arrangementer samt start/sluttidspunkter mv.


Hør mere om løsningen

Løsning
Med exit polls kan de mange besøgende give deres mening om arrangementerne og angive deres tilfredshed med grøn, gul, orange og rød. Mercantec kan desuden køre flere polls på samme tid, når de kører flere arrangementer sideløbende.

Applikationen giver desuden brugerne mulighed for hurtigt og nemt at få rutevejledninger til den ønskede afdeling.

For nye og nuværende elever, giver den nye app også mulighed for at finde relevant information, som bl.a. dagens menu, links til sociale medier, kort med interessepunkter og meget mere.

  • Åben hus app
  • Kalender – Event oversigt
  • Exit polls
  • Kort med interessepunkter
  • Administration fra web back-end

 
Udbytte
Udbyttet ved denne løsning er, at Mercantec hurigt og let afvikle og kan indsamle data på meningsmålinger. Med exit poll-featuren opnår de direkte interaktioner med eleverne, og derved kan de skabe tættere releationer til dem tidligt i beslutningsfasen, end ved f.eks. fysiske spørgeskemaer. Det er også muligt at påvirke eleverne med målrettet markedsføring, samt at overvåge brugernes adfærd.

Umbraco supportløsning

Hos Diviso yder vi desuden løbende support og udvikling på Mercantecs nuværende Umbraco løsning. Læs mere om deres supportaftale her.

 Hent app'en her  

 

Relaterede cases