Flex Danmark

Flextrafik bestillings-app

Flex Danmark leverer løsninger, der hjælper trafikselskaberne og Region Midtjylland. Dvs., at de samler og koordinerer kørsel for borgere i Danmark, der ikke har mulighed for at anvende almindelig kollektiv transport. Dette kan bl.a. være kørsel til lægebesøg, genoptræning, skole og lignende.


Produkt og formål
Flex Danmark og AppTown har i samarbejde designet og udviklet en ”bestillings-app”, som gør det muligt for Flex Danmarks brugere at bestille flex-kørsel.

Formålet med app'en er øge serviceniveauet, ved at gøre det lettere for brugerne at bestille rejser, og blive orienteret om f.eks. afhentningstider. mv.


Hør mere om løsningen

Løsning

  • Custom app løsning
  • Nem bestilling af kørsel
  • Unikt bruger-login
  • Glemt pinkode-funktion
  • Valg af forskellige kørselstyper
  • Nem kvitteringsfunktion


Brugeren opretter sig med sit NemID og indtaster sine kortoplysninger, hvorefter der genereres et unikt kundenummer. Det personlige login giver adgang til flere unikke services, som f.eks. opdatering af kundeoplysninger, bestilling af rejser, lagring af seneste destinationsadresser, rejseoversigt m.m.

Derudover får brugeren, ved bestilling, altid oplyst afhentningstidspunktet samt prisen for turen.
Se mere på flextur.dk.

Flextrafik- app'en tilbydes til en bred vifte af brugere, hvorfor den er tilpasset iOS, Android og Windows Phone.

Læs mere på flextur.dk


Udbytte
Udbyttet af denne app-løsning er bl.a., at det selvfølgelig er blevet lettere for Flex Danmarks brugere at bestille transport og blive oplyst om eksakte priser mv. Derudover opsamles der er masse brugbar data, som Flex Danmark kan anvende til at målrette deres services endnu mere. 


Hør mere om løsningen

 

 

 Hent app'en her

 "Vi har haft AppTown som samarbejdspartner i flere år, så da vi skulle have udviklet en mobilapp, var AppTown derfor også et naturligt valg. AppTown var i stand til at levere kvalitet i både design og udvikling og får vores varmeste anbefalinger.

Vi ser frem til fortsat godt samarbejde i fremtiden."

Peter Steen Høgenhaug Produktkonsulent og projektleder
FlexDanmark

Relaterede cases