Custom app med ugeplan og bookingsystem

Fitdeal er et idrætskoncept, som fokuserer på foreningsidræt for alle der ønsker at deltage. Fitdeal er resultatet af et tæt samarbejde mellem idrætsforeningerne i Viborg kommune, Danmarks idrætsforbund, Viborg Idrætsråd og Viborg kommune.


Produkt og formål
1-2 gange ugentligt udsender Fitdeal idrætsoplevelser til deres medlemmer via e-mail. Via en ugeplan kan brugerne desuden tilmelde sig aktuelle tilbud, hvor der betales efter pay’n’play princippet.


Hør mere om løsningen


Løsning
Med en custom app løsning kan brugerne nu hente Fitdeal appen, hvor den samme ugeplan indlæses. Det betyder at brugeren kan vælge hvilken kommune de befinder sig i og herefter se hvilke tilbud der er tilgængelige.

Appen er udviklet til både iOS og Android og giver mulighed for brugeroprettelse og login for eksisterende brugere. Dette giver bl.a. mulighed for at appen kan huske brugerens valg, i forhold til kommune, vise oversigt over tilmeldinger mv.

  • Custom app løsning
  • Aktivitetsoversigt
  • Bookingsystem
  • Sponsormodul

 

Udbytte
Udbyttet af denne løsning er øget kundetilfredshed, da FitDeals brugere har fået en nem og hurtig adgang til at vælge aktiviteter, der er aktive. Selvom det skal være "fit", så må det gerne være bekvemt, og netop det opnås med denne app. Derudover er det langt lettere at spore brugerens adfærd, og dermed målrette marketing.


 Hent app'en her 

Relaterede cases