Salestool app optimerer service- og salgsprocessen

DST-CHEMICALS udvikler og producerer affedtnings- og rengøringsmidler til den metalforarbejdende industri. En stor del af deres kunder findes indenfor automobilindustrien, producenter af tog, skibe, el-motorer, vindmøller, valseværker, hærderier og mange andre brancher.

DST-CHEMICALS råder over et af de mest moderne laboratorier i Europa, når det drejer sig om udvikling af miljøvenlige og højeffektive affedtningsmidler. De har stor fokus på kvalitet og miljøvenlighed, og i tæt samarbejde med kunderne løser de udfordringer indenfor affedtning, afrustning og kortvarig rustbeskyttelse. 

Produkt og formål
Indtil 2015 anvendte DST-CHEMICALS papir-formularer, når de var på service- og kundebesøg. Rent praktisk foregik det således, at deres sælgere og teknikere udfyldte papirerne manuelt hos kunden, hvorefter de, ligeledes manuelt, tastede dataene ind i CRM-systemet, når de var landet på kontoret, hotellet eller ankommet til Danmark.

Det betød, at de brugte oceaner af tid på, først at gennemgå og notere de konkrete emner og data og herefter registrering.


Hør mere om løsningen

Løsning
DST-CHEMICALS blev præsenteret for vores Salestool app-løsning, hvis formål er gøre det nemt for deres teknikere at servicere kundernes maskiner.

Salestool app'en letter registreringsprocessen, når de skal føre log, dataopsamling, registrere kontaktpersoner og maskiner mv. Det hele kan gøres både online og offline samt  "on location". Herefter synkroniseres alle dataene med det samme ind i deres Microsoft Dynamic CRM, som app'en er integreret med.

  • iOS salestool
  • Integration med Microsoft Dynamic CRM
  • Automatisk synkronisering 
  • Online/offline tilgang til alle data


Udbytte
DST-CHEMICALS har fået en løsning, der gør deres dataregistrering langt mere effektiv, fordi store dele af processen er blevet automatiseret. Det betyder, at deres sælgere og teknikere sparer tid i marken - og hos kunden, i og med, at de har deres CRM-system lige ved hånden og kan dermed indtaste alle informationer med det samme. De kan ydermere let finde alle relevante data samt opdatere, så snart det er nødvendigt.

 

Hent app'en her

 

Relaterede cases