Divisionsforeningen Håndbold er en frivillig sammenslutning af danske elite håndboldklubber i henholdsvis herre- og dameligaen.

Foreningens medlemmer er alle hold i håndboldligaerne samt 1. division, og formålet med foreningen er at fremme elitehåndbold i Danmark samt give de massevis af dedikerede fans landet over en unik håndboldoplevelse.

Formål

Divisionsforeningen ønsker at give både spillere og fans den optimale digitale oplevelse til at holde sig opdateret på nyheder, live-score mv.

Løsning

Med en custom app har vi udviklet den ultimative håndbold app, der via RSS feeds samler live score, nyheder, holdinformationer mv. i én app.

Udbytte

Med Divisionsforeningens app har vi sammen skabt det oplagte værktøj til håndboldfans, der ønsker at følge deres hold tæt og holde sig opdateret på resultater i ligaen.

Om løsningen

 

Med app'en  er det muligt for brugeren altid at være opdateret med de nyeste resultater, nyheder m.m.

Det er også muligt at følge både herre- og dameligaens resultater, da der bl.a. er opsat en livescore-funktion, så de tilmeldte klubbers fans, altid kan holde sig opdateret på kampene, mens de udfolder sig.

Custom app

Unikt design

RSS feed til live opdatering

Klub-app til brugertilpasset oplevelse

Om udbyttet

 

Udover, at det er let for de forskellige klubbers hånboldfans at holde sig opdateret på ligaens resultater, spillerinfo osv., så er det også langt lettere for foreningen at skabe loyalitet og fanfastholdelse.

Det er simpelt og hurtigt at opdatere app'en, hvilket sparer dem for en del administrationstid.

Relaterede cases