App med livescore, RSS feed og seneste nyt

Divisionsforeningen Håndbold er en frivillig sammenslutning af danske elite håndboldklubber i henholdsvis herre- og dameligaen. Foreningens medlemmer er alle hold i håndboldligaerne samt 1. division, og formålet med foreningen er at fremme elitehåndbold i Danmark samt give de massevis af dedikerede fans landet over en unik håndboldoplevelse.


Produkt og formål
Divisionsforeningen vil gerne give både spillere og fans den bedste oplevelse, der for har de, i samarbejde med den tidligere "Boxerliga", fået udviklet en special-programmeret app, som henter RSS feeds fra forskellige kilder, kalender og meget mere.


Hør mere om løsningen


Løsning

Med app'en  er det muligt for brugeren altid at være opdateret med de nyeste resultater, nyheder m.m. Det er også muligt at følge både herre- og dameligaens resultater, da der bl.a. er opsat en livescore-funktion, så de tilmeldte klubbers fans, altid kan holde sig opdateret på kampene, mens de udfolder sig.

Denne app-løsning er det komplette værktøj til enhver håndboldfan, og den kan downloades til både iOS og Android.

  • RSS feed 
  • Livescore funktion
  • Nyhedsfeed
  • Holdinformation

 

Udbytte
Udover, at det er let for de forskellige klubbers hånboldfans at holde sig opdateret på ligaens resultater, spillerinfo osv., så er det også langt lettere for foreningen at skabe loyalitet og fanfastholdelse. Det er simpelt og hurtigt at opdatere app'en, hvilket sparer dem for en del administrationstid.

 

 Hør mere om løsningen Hent app'en her

Relaterede cases