Deloitte IRIS - scanningsapp

Deloitte er ikke bare Danmarks, men verdens største revisions- og rådgivningshus. De skræddersyr løsninger på tværs af fagområder lokalt og globalt. Derudover rådgiver de virksomheder i alt fra "Corporate Finance" til SKAT og strategi. Deloitte er kendt for ordentlighed, dygtige og kompetente rådgivere og struktur. Vi har kunnet hjælpe dem til at blive endnu skarpere på disse områder ved hjælp af deres ny scanningsapp.


Produkt og formål
Vi har hjulpet Deloitte med at opfylde deres ønske om en scanningsapp, der giver deres kunder mulighed for at logge ind og herefter "scanne" deres bilag via telefonens kamera. Billedet bliver herefter skaleret og synkroniseret med Deloittes egne server, og brugeren kan dermed nemt se, hvilke bilag der er sendt afsted, og hvilke der ikke er. Når bilaget uploades til Deloittes server, bliver der genereret en PDF indeholdende alle bilagets sider.

Hør mere om løsningen


Løsning

  • Custom app løsning
  • Scan af bilag med smartphone
  • integration med Deloittes servere
  • Oversigt over indsendte og afventende bilag


Proces
Deloitte havde brug for en app, der kunne bruges til at scanne bilag og sende dem til Deloittes egne servere.
Vi blev taget med på råd og udviklede i den forbindelse Deloitte IRIS til både iPhone og Android.

 
Udbytte
Deloitte IRIS app er en nem, fleksibel administrationsløsning for alle virksomhedsejere. App'en gør det administrative arbejde nemt og fleksibelt. Bare med et enkelt klik kan der uploades bilag direkte til Deloitte – det er dermed slut med sortere bilag og arkivere i mapper. Bilagene gemmes elektronisk, så du altid har dem ved hånden.

 


Hør mere om løsningen

 

 

 Hent app'en her

 

 

 

"Vi tog kontakt til AppTown i oktober og fortalte dem om vores ide. AppTown var hurtige til at fange ideen og tilmed komme med konstruktive forslag til ændringer, der var med til at gøre app-ideen endnu mere komplet.

Vi føler os godt behandlet og har oplevet AppTown som en professionel og kompetent samarbejdspartner."

Louise Bondgaard Godsk Revisor
Deloitte

Relaterede cases