Danmarks Jægerforbund er en organisation, der står for mest muligt jagt og natur.

Organisationen har over 90.000 medlemmer i alle aldre og arbejder blandt andet mod at sikre medlemmernes jagtlige interesser, højne deres jagtetik og jagtens omdømme. Derudover varetager de interesser, formidler viden og yder service for at give naturrelaterede oplevelser. 

Formål

For at gøre indholdet på Danmarks Jægerforbunds website samt 'Medlemsnettet' lettere tilgængeligt for medlemmerne ønsker organisationen en app-løsning. 

Løsning

Organisationen har fået en custom-app, som indeholder features som eksempelvis bladkiosk, brugerspecifik kalender, visning af foreningsmedlemskort mv., der alle er relevante for medlemmerne.  

Udbytte

Danmarks Jægerforbund og dets medlemmer har fået en app, der gør det meget hurtigere at tilgå relevant indhold. 

Om løsningen

 

Danmarks Jægerforbund og dets medlemmer har fået en custom-app, der er udviklet for at gøre det nemmere for medlemmerne at finde og tilgå indhold, der tidligere kun var tilgængeligt via organisationens hjemmeside. 

Løsningen indeholder blandt andet:

Custom-app

Login-funktion

Bladkiosk med oversigt over Jægermagasiner

Unikt design

Custom-app

Danmarks Jægerforbund har fået udviklet en app ud fra deres specifikke behov. Løsningen er unik og består af specialdesignede funktioner, som tilsammen skaber et værktøj, der er tilpasset organisationen og dets medlemmers behov.

Løsningen skal anvendes af en bred brugergruppe og er derfor udviklet både til iPhone, iPad samt Android phone og Android tablet.

Login-funktion

Appen er kun for medlemmer og kræver derfor et login for at få adgang.

Medlemmerne kan blandt andet registrere foreningsmedlemsskaber og justere forskellige parametre i kursus- og arrangementskalenderen, så den fremstår relevant for det pågældende medlem. Disse personlige indstillinger vil blive gemt på det givne login. 

Bladkiosk med oversigt over Jægermagasiner

Med løsningen har medlemmerne altid Jægermagasinerne ved hånden. Magasinerne ligger tilgængelige i fulde versioner fra år 2017. 

Unikt design

Custom-appen er lavet med udgangspunkt i Danmarks Jægerforbunds eksisterende design, så løsningen harmonerer med organisationens visuelle og funktionelle fremtoning.

Dette vil skabe genkendelighed og tryghed for medlemmerne.

Om udbyttet

 

Medlemmerne af Danmarks Jægerforbund har i dag alt relevant indhold og materiale fra organisationens website lige ved hånden. Medlemmerne kan uanset hvornår, og hvor de er finde indholdet frem og tilføje diverse medlemsskaber.  

For at opsummere er udbyttet relateret til: 

Indhold og informationer er let tilgængeligt

Brugerspecifikt indhold

Relaterede cases