Den komplette guide til landevejen

DACF - Dansk Autocamper Forening er en forening for folk, der har interesse i at campere og holde ferie med autocamper. Man har som medlem nogle særlige fordele, herunder adgang til særlige trykte medie, guides og fællesskaber.

Deres ny custom app løsning er den komplette guide til deres medlemmer.

Produkt og formål
Den nye app indeholder blandt andet en komplet oversigt over stellpladser, rastepladser m.v. som vises på et kort, hvor brugerne kan zoome ind på interessante områder, pladser o.l.

Formålet med den indbyggede søgefunktion er at gøre det muligt at søge efter specifikke pladser, områder m.v. hvor brugerne ønsker at overnatte eller finde de ønskede forhold/faciliteter.


Hør mere om løsningen


Løsning
Hvis der søges helt specifikke faciliteter, er det muligt at gå til kategori oversigten, hvor alle pladser er inddelt efter deres ”type” som eksempelvis bondegård, autocamperplads etc. Her er det også muligt at vælge faciliteter som bad/toilet, wifi, butik m.v. som man ønsker.

Findes der pladser som endnu ikke er i applikationen, har brugerne mulighed for at indberette disse, så de løbende kan tilføjes til den oversigten over lokationer.

  • www.stellplatz-danmark.dk
  • Custom app løsning
  • Søgefunktion
  • Kategoriopdeling af pladser
  • Sortering efter faciliteter

Udbytte
Fordelen ved app'en er, at man som bruger altid har mulighed for at danne sig et hurtigt overblik over pladser i nærheden mv.
Derudover giver den mulighed for at filtrere, således at man finder lige netop den løsning, der passer til sine behov. Med denne løsning har DACF opnået en større fleksibilitet i deres videndeling med medlemmerne samt et redskab til at pleje kundeloyaliteten.

Responsive web-app

Den nye custom app er også udgivet som en web-app med hjælp fra Diviso. Dette gør det muligt at tilgå samme indhold som i applikationen via en almindelig web browser. 

 

Hent app'en her 

Relaterede cases