Hos Coffeezone.dk har man en passioneret lidenskab for kaffe, som gennemsyrer hele deres tilgang til kaffe.

Udover at udvikle egne kaffeblandinger, så er de også leverandør af kaffeautomater, vandautomater og diverse tilbehør til erhverv. Coffeezone.dk har mere end 25 års erfaring inden for faget, og afdelinger i hele landet.

Formål

Med landsdækkende afdelinger og aktiviteter havde Coffeezone.dk brug for en brugervenlig måde at kæde alle salgsoperationer sammen på.

Løsning

Salestool app med integration til ERP giver sælgerne et stærkt salgsværktøj til produktfremvisning, samt opsamling af data i marken.

Udbytte

Coffeezone.dk sparer nu en del tid til administration, da al data kan tilgås direkte via Salestool. Derudover er sælgere altid opdateret med nyeste materiale.

Om løsningen

 

Vi tog et møde om mulighederne med en ny hjemmeside samt en Salestool app, som kunne løse nogle af de udfordringer Coffeezone.dk stod over for. 

Valget faldt på en AppTown Salestool app, som giver de ansatte mulighed for at tilgå salgs- og markedsføringsmateriale online, men også med mulighed for offline tilgængelighed.

Salestool til iOS

Integration med ERP

Simpelt administrationssystem

Offline visning af indhold

Salestool til iOS

Med landsdækkende afdelinger og aktiviteter havde Coffeezone.dk brug for en brugervenlig måde at kæde alle salgsoperationer sammen på.

Derfor tog vi udgangspunkt i vores Sales tool app, som samler alle relevante data og dokumenter under ét.

Det gør salgsprocessen langt lettere for sælgerne, fordi de altid kan tilgå og registrere data når de er på farten - båden online og offline.

Integration med ERP

Salestool-app'en er et særdeles stærkt salgsværktøj, når sælgerne er på farten.

Særligt når de skal fremvise produkter og løsninger til potentielle kunder, som forventer en skræddersyet løsning, tilpasset netop deres behov.

Med den brugervenlige backend og fulde ERP-integration, er det er nemt for de ansatte at uploade både video, lyd, billeder, PDF filer m.m. i app'en.

Herefter kan alle elementer tilgås og vises direkte på skærmen både i online og offline tilstand.

Om udbyttet

 

Det helt store udbytte, som Coffeezone.dk har fået ud af at investere i Salestool app'en, er at de sparer deres sælgere for en del tung administration.

Sælgerne har altid app'en lige ved hånden, og fordi de netop har muligheden for at arbejde både online og offline, så undgår de flaskehalse i processen, når der f.eks. skal registreres kundedata, eller hurtigt hentes/sendes noget salgsmateriale til kunden.

Alt kan gøres "on location".

Effektiviserede processer

Ensartet og professionel fremtoning

Altid opdateret med nyeste materiale

Øget salg og kundetilfredshed

"Vi blev i 2014 kontaktet af Mysupport, som havde en ide til, hvordan vi kunne booste vores salg både offline og online ved hjælp af website, e-commerce og app.

Vi blev hurtigt klar over, at det var dem, vi skulle arbejde sammen med, og er i dag utrolig glade, for det samarbejde vi har."

Christina Seidelin Petersen Marketing
Coffeezone.dk

Relaterede cases