BKI Kaffe A/S har siden 1960 leveret kvalitetskaffe til de danske forbrugere. BKI rister og pakker i dag kaffer fra hele verden fra deres kaffefabrik i Højbjerg ved Aarhus. BKI er i dag, blandt de største aktører på kaffemarkedet, det eneste 100 % danskejede kaffefirma, med salg til detail- og foodservicesektoren og produktion i Danmark.

Virksomheden er i dag er den største kaffeleverandør i Danmark og har desuden oplevet en stærkt voksende eksport.

Produkt og formål

BKIs produktsortiment dækker i dag over meget mere, end bare kaffen, der kan købes nede i supermarkedet. Sortimentet inkluderer komplette kaffeløsninger til virksomheder, hotel- og restaurationsbranchen, kaffe to-go, festivaller og meget mere.

Derfor har BKI haft brug for et værktøj, der samler produktoversigt, salgsmateriale mv. ét sted og giver mulighed for at tilgå og opdatere kundedata, når salgsfolkene er ude hos kunderne. – Valget faldt på en SalesTool løsning med integrations til det eksisterende PIM- og CRM-system.

Formålet med SalesTool løsningen er, at lette salgsprocessen, når sælgerne er ude hos kunderne. PIM integrationen sikrer, at sælgerne altid er opdateret med nyeste materiale, når det oprettes i systemet.

Hør mere om løsningen

Løsningen

SalesTool løsningen er baseret på vores mange standard features, som sikrer BKIs sælgere en brugervenlig og gennemtestet app, der letter deres arbejdsflow.

Løsningen sikrer at ting som landespecifikt indhold er let tilgængeligt og med brugerdifferentieret adgange, er det nemt at tildele adgange til de nødvendige medarbejdere. App’en giver desuden sælgere muligheden for at præsentere salgsmateriale digitalt også når de er i marken, da der er offline adgang til dokumenter, video osv.

Med PIM integration overføres filer automatisk, når app’en startes. Mappestrukturen følger PIM systemet, så sælgerne ikke skal lede efter filer i en ustruktureret liste i appen. PIM integrationen giver desuden sælgerne mulighed for at sende relevant materiale til kunden – Sælgeren vælger de filer der skal sendes, hvorefter disse bliver sendt til kunden direkte fra PIM systemet. Dette betyder at der ikke e-mails med store filer fra appen.

BKIs SalesTool løsning er desuden blevet integreret med deres CRM system, hvilket giver muligheden for at tilgå kundedata på farten og scanne stregkoder til enheden, for at  vedlægge disse ordresedlen til den valgte kunde.

  • SalesTool med gennemtestede standardfunktionaliteter
  • Landespecifikt indhold med differentieret brugeradgang
  • Offline visning af salgs- og kundedata
  • Automatisk opdatering af materiale
  • Integration med PIM
  • Integration med CRM

Udbytte

BKI har fået en alt-i-én SalesTool løsning, som gør deres salgsflow og interne dataregistrering mere effektiv, da store dele af processerne nu er automatiserede. Det betyder, at sælgerne sparer tid både på kundebesøg og messer, da de har alt salgsmateriale lige ved hånden samlet i ét værktøj.

Yderligere er sælgere altid opdateret med det nyeste indhold, takket være integration direkte til de eksisterende PIM og CRM-syhstemer, hvilket giver muligheden for at tilgå kundedata og registrere varer til ordresedler, når de er ude hos kunden.

Hør mere om løsningen

Relaterede cases