Custom app med ERP-integration

bgb a.s. er en dansk byggevirksomhed med solide rødder i tømrer- og snedkerhåndværket, som i mere end 40 år har udført opgaver indenfor nybyg og renovering samt fag-, hoved-, stor- og totalenterprise. 

Virksomheden blev grundlagt af nuværende medejer, Bertel Gantriis, i 1976, og siden dengang er der sket en stor udvikling i virksomheden, hvor de i dag både fungerer som sparringspartner i projektfasen og under udførelsen af ethvert byggeprojekt. 

Virksomheden har omkring 150-240 tømrer- og snedkersvende ansatte samt ca. 20 funktionærer, hvilket gør bgb til nogle af landets største blandt tømrer- og snedkervirksomheder. 

Produkt og formål

bgb a.s. brugte en masse tid og ressourcer på manuel indskrivning af bl.a. timeregistrering og materialebrug, og de havde derfor brug for et mere fleksibel og let værktøj, som kan bruges på farten, og som bl.a. gør det lettere for de mange håndværkere at holde styr på deres timer og materialer. Derfor har vi udviklet en custom app løsning til dem, som er integreret med deres ERP-system, hvor de ansatte kan taste opgaver, timer, ferie, sygemeldinger, materialer og lignende ind, så det bliver synkroniseret automatisk.

Hør mere om løsningen

Løsning 

bgbs custom app løsning indeholder en række funktioner i forhold til internt brug i virksomheden, der gør det nemmere at holde styr på timeregistrering, opgaveudførelse samt syg- og feriedage, der er integreret med ERP-systemet. Derudover er løsningen responsive, der gør, at app'en visning fungerer optimalt på alle enheder.

  • Custom app løsning
  • Integration med ERP-system
  • Responsive, cross-platform visning
  • Tidsregistrering via smartphones og tablets
  • Opgavehistorik

Med den nye app-løsning er det nemt for medarbejderne at registrere deres respektive timer og opgaver hurtigt og simpelt, så der ikke bliver spildt kostbar arbejdstid på manuel nedskrivning af timeregistrering, da dette foregår online. Derudover kan medarbejderne holde styr på ferie-, fri- og sygedage, som altsammen automatisk bliver overført til virksomhedens ERP-system.

Relaterede cases