ACO FUNKI udvikler og producerer staldinventar til svineproducenter i hele verden. De leverer blandt andet totalløsninger inden for inventar, tør- og vådfodring, krybber, ventilation og gulvsystemer. 

Virksomheden har i alt 2.400 medarbejdere, samt de har kontorer i henholdvis Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. 

Formål

ACO FUNKI ønskede en løsning, hvorfra alle medarbejderne kan tilgå alt materiale.

Løsning

Sales tool er baseret på vores mange features, der sikrer ACO FUNKI en gennemtestet app. 

Udbytte

Løsningen har effektiviseret de forskellige arbejdsprocesser i dagligdagen hos ACO FUNKI.

Om løsningen

 

ACO FUNKI har fået en Salestool-løsning, der er baseret på vores mange standard features, som sikrer virksomhedens medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

Løsningen indeholder blandt andet:

Salestool til iOS

Arkiv på otte sprog

Brugerdifferentieret adgang

Offline visning af indhold

Salestool til iOS

Salestoolen er baseret på vores mange standard features, som sikrer ACO FUNKI's medarbejdere en brugervenlig og gennemtestet app.

ACO FUNKI har fået designet appen ud fra deres behov og ønsker, så den imødekommer og effektiviserer medarbejdernes daglige arbejsflow. Salestool er et unikt værktøj i forhold til at udnytte tiden bedst muligt og lette forskellige arbejdsprocesser.

Løsningen til ACO FUNKI er udviklet til iOS.

 

Arkiv på otte sprog

Appen indeholder et omfattende arkiv på otte sprog, så medarbejderne på de forskellige kontorer rundt om i verden kan tilgå materiale via det samme værktøj. 

Alt lige fra produkt- og casebeskrivelser, billeder, videoer og prislister ligger digitalt tilgængeligt på appen. På den måde undgår virksomheden, at medarbejderne bruger unødig tid på at lede efter de sidst opdaterede dokumenter, men i stedet kan udnytte tiden med at sælge og skabe gode kunderelationer. 

 

Brugerdifferentieret adgang

Med mange medarbejdere kan det være belejligt at opsætte brugerdifferentieret adgang til noget indhold. Nogle medarbejdere har måske kun at gøre med ét marked eller en specifik kundegruppe, og netop i sådanne tilfælde vil det være oplagt at differentiere adgangene til indholdet.

Med denne opsætning har medarbejderne kun at gøre med materiale, der er relevant for deres daglige arbejde. De skal derfor kun forholde sig til dele af det store indhold, hvilket i sidste ende vil optimere marketing- og salgsprocessen. Medarbejderne kan hurtigt lokalisere det søgte indhold og fokusere på selve målet. 

Offline visning af indhold

Med tanke på at effektivisere forskellige arbejdsprocesser har vi sørget for at ACO FUNKI's medarbejdere altid har adgang til appens indhold.

Medarbejderne skal nemlig ikke være opmærksomme på, hvorvidt der er netforbindelse eller ej. Appen kan anvendes hvornår, og hvor det skal være, da der både er online og offline adgang til alt indhold.

Om udbyttet

 

ACO FUNKI har fået en Salestool-løsning, hvorfra medarbejderne kan komme i besiddelse af alle former for materiale på de forskellige sprog, virksomheden opererer på. Dette har optimeret den daglige arbejdsproces, da medarbejderne ikke skal bruge tid på at finde materialer forskellige steder. Desuden har denne optimering resulteret i en mere effektiv salgsproces, der siden appens ibrugtagelse er steget med 10% pr. sælger. 

Herudover vil brugen af løsningen også smitte af på virksomhedens kommunikation og fremtoning, som vil være mere ensartet og professionel.  

For at opsummere er udbyttet relateret til: 

Optimeret arbejdsprocesser

Optimering af salgsproces med 10%

Ensartet kommunikation og professionel fremtoning

"AppTown kontaktede os, fordi de havde en ide til, hvordan vi bedre centralt kunne styre vores salgsstyrke over det meste af verden og på den måde spare en del ressourcer.

Vi tog en god snak om, hvad vi gjorde i dag, og AppTown kom med deres ærlige mening om, hvordan de mente, at vi kunne gøre det smartere.

Igennem hele samarbejdet følte jeg, at jeg blev mødt med en god forståelse for, de behov vi har, og derfor kan jeg varmt anbefale Apptown som samarbejdspartner."

Bruno Uldum Indkøber
Aco Funki

Relaterede cases