ACO FUNKI

Central styring af salgs- og markedsføringsmateriale

ACO FUNKI udvikler og producerer staldinventar til svineproducenter i hele verden.
De leverer totalløsninger inden for bl.a. inventar, tør- og vådfodring, krybber, ventilation og gulvsystemer.

Virksomheden har kontorer i Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Rusland, Ukraine og Kina. I 2004 blev de en del af den verdensomspændende tyske koncern ACO med mere end 4.200 medarbejdere på verdensplan.

Produkt og formål
Udgangspunktet for samarbejdet med ACO Funki var deres behov for et værktøj, som kunne gøre deres salgsprocesser langt mere effektive. ACO Funki havde et stort behov for at samle produktbeskrivelser, case-beskrivelser, billeder, video og andet materiale på en nem og simpel måde.

Derfor blev der givet tilbud på vores SalesTool, som indeholdt de features, der ville opfylde alle deres behov, som f.eks.  tilbudskonfigurator og ERP-integration.

Hør mere om løsningen

 

Løsning
Løsningen til Aco Funki blev vores Salestool iOS app, som er centralt styret via AppTowns administrationssystem. Her har vi opbygget et meget omfattende arkiv på 8 forskellige sprog. Dette arkiv, med over 1.200 navigationspunkter, synkroniseres ned på iPad'en, så medarbejderne hele tiden har alle data tilgængeligt både online og offline.

Derudover er der indbygget en CRM-integration, som gør det muligt for sælgerne, ikke bare at hente og uploade data i marken - de kan også registrere alle kundens oplysninger og aftaler med det samme. Det betyder, at de kan beregne og sende store tilbud o.l. til kunden hurtigt, og de slipper for at skulle på kontoret for at registrere og sammenkøre dataene med ERP-systemet. Det hele kører automatisk.

  • iOS SalesTool
  • Adgang til salgsmateriale
  • 8 sprogvalg
  • On-/offline-tilgængelighed
  • Over 1.200 navigationspunkter


Udbytte
Aco Funki har fået et værktøj, som uden tvivl har effektiviseret deres salgs- og dataregistrerings-
processer. De har effektiviseret deres salgsproces med godt 10% pr. sælger, netop fordi, at registrering af kundedata er gjort langt hurtigere og lettilgængelig i marken.

 

Hør mere om løsningen

 

 Hent app'en her 

 

 "AppTown kontaktede os, fordi de havde en ide til, hvordan vi bedre centralt kunne styre vores salgsstyrke over det meste af verden og på den måde spare en del ressourcer.

Vi tog en god snak om, hvad vi gjorde i dag, og AppTown kom med deres ærlige mening om, hvordan de mente, at vi kunne gøre det smartere.

Igennem hele samarbejdet følte jeg, at jeg blev mødt med en god forståelse for, de behov vi har, og derfor kan jeg varmt anbefale Apptown som samarbejdspartner."

Bruno Uldum Indkøber
Aco Funki

Relaterede cases