Xamarin

Xamarin er en platform, hvor det er muligt at udvikle apps til flere platforme med det samme kodesprog. Dette betyder, at vi kan udvikle apps på tværs af platforme/OS (operativsystem) med den samme grundkode og UI (User interface) i C#.

Cirka 3/4 af koden i C# kan anvendes på alle platforme. Hertil vil den sidste 1/4 bestå af unikke tilpasninger til de forskellige OS og deres native funktioner.

Xamarins testcloud gør det muligt at teste på mere end 1000 enheder online, før applikationen udgives. Det er derfor nemmere at teste for fejl, bugs mv., før din app udgives online.

Med Xamarin kan vi reducere tidsforbruget til udvikling af apps markant, da Xamarin reducerer mængden af kode, som skal tilpasses til de forskellige platforme. Dette betyder, at vi hurtigt kan få din app ud på flere platforme og komme flere brugere til gode på samme tid.

Hør mere om mulighederne med Xamarin

Er du interesseret i at få din app ud på flere platforme eller har du en kanon ide? Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne ved din ide og få et uforpligtende tilbud.

Vi har over 10 års erfaring og kan helt sikkert gøre din ide til virkelighed.

Kontakt os og hør mere her:

Relaterede nyheder